De typetjes, quizzen en workshops van Feestjesenuitjes.nl zijn onderdeel van het bedrijf IPureConnection. IPureConnection heeft als doel jullie een heerlijke dag, middag of avond te bezorgen door leuke, gezellige, creatieve activiteiten en/of entertainment. Ilona Boekenoogen, is de eigenaresse van IPureConnection en is een professioneel actrice, entertainster en workshopbegeleidster met jarenlange ervaring en een fikse dosis improvisatietalent.

Ilona reist als quizmaster en workshopbegeleider door heel Nederland naar de locatie waar jij haar wilt hebben; bij jou thuis, een restaurant, kroeg of jouw bedrijf. Het kan allemaal. De klant regelt de locatie en wij zorgen voor de rest. Alle quizzen en workshops van IPureConnection zijn geschikt voor gezelschappen vanaf 10 personen (geen maximum) en op iedere gelegenheid, gezelschap en leeftijd af te stemmen. Duur ± 2 uur.

Wil je met een kleinere groep een workshop of quiz volgen of dat Ilona de locatie regelt dan
vragen we een toeslag op de prijs. Neem voor overleg altijd even contact met ons op.

Of het nou om een typetje, een quiz of workshop gaat, vooraf bespreekt Ilona je persoonlijke wensen. Ze zal vragen naar de doelgroep waarvoor de activiteit is, de locatie en samenstelling van de gasten of deelnemers, zodat zij je goed kan adviseren welke activiteit of welk typetje het beste aansluit bij de wensen en doelgroep.

Ilona denkt graag mee met de klanten en kan programma’s op maat maken. Wil je een workshop, typetje of quiz die niet op de website staat, vraag naar de mogelijkheden!

Ilona werkt samen met verschillende acteurs en workshopbegeleiders en kan indien nodig altijd extra begeleiders inzetten.

Bel of mail voor informatie:
Ilona Boekenoogen
T: 06 15514193
E: info@ipureconnection.nl

www.feestjesenuitjes.nl

iPureconnection