fbpx

De typetjes, quizzen en workshops zijn onderdeel van het bedrijf IPureConnection. IPureConnection heeft als doel jullie een heerlijke dag, middag of avond te bezorgen door leuke, gezellige, creatieve activiteiten en/of entertainment. Ilona Boekenoogen, is de eigenaresse van IPureConnection en is een professioneel actrice en entertainster met jarenlange ervaring en een fikse dosis improvisatietalent.

Naast het acteervak heeft Ilona enorm veel ervaring met het geven van verschillende soorten workshops en het ontwikkelen van programma’s op maat.

Ook reist zij als quizmaster en spelbegeleidster door heel Nederland naar de locatie waar je haar wilt hebben; bij jou thuis, een restaurant, kroeg of jouw bedrijf. Het kan allemaal. Als je een quiz bij IPureConnection boekt is dat altijd inclusief alle benodigdheden en prijsjes voor de winnaars. De quizzen en spelprogramma’s van IPureConnection zijn geschikt voor gezelschappen vanaf 10 personen (geen maximum) en op iedere gelegenheid, gezelschap en leeftijd af te stemmen. Duur ± 2 uur.

Of het nou om een typetje, een quiz of workshop gaat, vooraf bespreekt Ilona je persoonlijke wensen. Ze zal vragen naar de doelgroep waarvoor de activiteit is, de locatie en samenstelling van de gasten of deelnemers, zodat zij je goed kan adviseren welke activiteit of welk typetje het beste aansluit bij de wensen en doelgroep.

Ilona denkt graag mee met de klanten en kan programma’s op maat maken. Wil je een workshop, typetje of quiz die niet op de website staat, vraag naar de mogelijkheden!

Ilona werkt samen met verschillende evenementenbureaus en kan indien nodig altijd extra begeleiders inzetten.

Bel of mail voor informatie:
Ilona Boekenoogen
T: 06 15514193
E: info@ipureconnection.nl

iPureconnection