QUIZ en SPEL

Maak van een familie- of vriendendag, verjaardag bedrijfs-of personeelsfeest, vrijgezellenfeest of ieder ander groepsuitje een hilarisch feest vol gezelligheid.

Voor iedere feestelijke gebeurtenis heeft IPureConnection een passende quiz of spelprogramma, die niet alleen perfect vermaak zijn, maar ook zeer geschikt zijn voor teambilding.

De enthousiaste, professionele doorgewinterde quizmaster, Ilona Boekenoogen, is een echte entertainster. Zij weet als geen ander met veel humor en interactie de sfeer er goed in te krijgen. Zo wordt iedere quiz een feest, waarbij veel gelachen, gezongen en gestreden wordt.

Door middel van verschillende rondes wordt jullie kennis getest.
Ieder gezelschap wordt in verschillende teams opgesplitst om de strijd met elkaar aan te gaan.

Durf jij de uitdaging aan?

 

WAAR worden de QUIZZEN gegeven?

De quizmaster of reist door heel Nederland naar de locatie waar je haar wilt hebben; bij jou thuis, een restaurant, kroeg of jouw bedrijf. Het kan allemaal. Als je een quiz bij IPureConnection boekt is dat altijd inclusief alle benodigdheden en prijsjes voor de winnaars.

De quizzen en  zijn geschikt voor gezelschappen vanaf 10 personen (geen maximum) en op iedere gelegenheid, gezelschap en leeftijd af te stemmen.

Prijs: v.a. 12,50 p.p.
Duur ± 2 uur.
Kleinere groepen in overleg.

 

 

SPELPROGRAMMA’S OP MAAT

Liever een spellenparcours, een sportief, creatief of educatief spelprogramma? Het kan allemaal. Jouw wens is onze uitdaging!

Vraag een vrijblijvende offerte op via het reserveringsformulier.

iPureconnection