fbpx

QUIZ en SPEL

Maak van een familie- of vriendendag, verjaardag bedrijfs-of personeelsfeest, vrijgezellenfeest of ieder ander groepsuitje een hilarisch feest vol gezelligheid.

Voor iedere feestelijke gebeurtenis heeft IPureConnection een passende quiz of spelprogramma, die niet alleen perfect vermaak zijn, maar ook zeer geschikt zijn voor teambilding.

De enthousiaste, professionele doorgewinterde quizmaster, Ilona Boekenoogen, is een echte entertainster. Zij weet als geen ander met veel humor en interactie de sfeer er goed in te krijgen. Zo wordt iedere quiz een feest, waarbij veel gelachen, gezongen en gestreden wordt.

Door middel van verschillende rondes wordt jullie kennis getest.
Ieder gezelschap wordt in verschillende teams opgesplitst om de strijd met elkaar aan te gaan.

Durf jij de uitdaging aan?

Hoe werkt het?

De quizmaster of spelbegeleider reist door heel Nederland naar de locatie waar je haar wilt hebben; bij jou thuis, een restaurant, kroeg of jouw bedrijf. Het kan allemaal. Als je een quiz bij IPureConnection boekt is dat altijd inclusief alle benodigdheden en prijsjes voor de winnaars.

De quizzen en spelprogramma’s van IPureConnection zijn geschikt voor gezelschappen vanaf 10 personen (geen maximum) en op iedere gelegenheid, gezelschap en leeftijd af te stemmen. Duur ± 2 uur.

 

SPELPROGRAMMA

Liever iets anders dan een quiz, maar wel lekker met elkaar actief bezig zijn? Dat kan! IPureConnection maakt speciaal voor jullie een fotospeurtocht in de stad of het gebied naar keuze. Door middel van fotokaarten, cryptische omschrijvingen en allerlei opdrachten ontdekt het gezelschap de stad of het gebied op een hele andere manier. Maar ook hier gaat het erom welk team de opdrachten het beste heeft uitgevoerd.
In het centrum van Amersfoort kan deze fotospeurtocht tegen gereduceerd tarief worden gedaan. Liever een spellenparcours, sportief, creatief of educatief spelprogramma. Het kan allemaal. Jouw wens is onze uitdaging! 

Prijzen:

Duur ± 2 uur
Leeftijd:
Vanaf 10 personen: € 200,00 (10 pers.)
Voor grotere groepen gelden gereduceerde prijzen.
Alle prijzen zijn inclusief BTW, prijsjes en materialen, exclusief reiskosten.
Vraag vrijblijvend een offerte op via het reserveringsformulier.

iPureconnection