“Een toiletbezoek op ons personeelsfeest werd een ware happening. Iedereen kwam vrolijk en lachend terug van het toilet. Allemaal veroorzaakt door de toiletjuf Cora. Wie had gedacht dat een toiletbezoek hét gesprek van het feest zou worden.”

Janneke Grootke

Serveerster Elly heeft bij de opening van ons nieuwe pand voor de nodige hilariteit gezorgd. Een leuke act, bij ons als verborgen act, zodat onze gasten het eerst niet door hadden. Erg leuk.”

H. de Beer

“Typetje Mien, de schoonmaakster, presenteerde voor mijn kledingwinkel een modeshow. Super leuk en weer eens iets anders dan anders. Heel professioneel met een schaterlach. Een echte aanrader deze act!”

Cor Ducaat – eigenaar Key of Life

Lieve Ilona, wat heb je dat goed gedaan, veel goede reacties gehad. Geen spijt gehad om je in te huren.
Mijn vrouw was verrast en vond het fantastisch. Was een goede invulling van de avond.

Gerard Stingray

Fantastisch hoe je onze stadsrondrit door Den Bosch in een Amerikaanse schoolbus hebt opgefleurd met je bezoekje als typetje Mien, de schoonmaakster. We pikten je op bij het transferium waar je met je emmer en stoffers al druk naar ons stond te zwaaien. Eenmaal in de bus werd met Amsterdams accent het 60 jarig bruidspaar bevraagd naar hun geheim van een goed huwelijk, werden ballonnen geblazen, werden hoofden afgestoft en werd er heel veel gelachen. Geweldig hoe je tot het einde in je rol bleef en ons bleef uitzwaaien totdat we uit het zicht waren. Ilona, we hebben van je genoten! Wie weet tot op een volgend jubileum.

Anja Brandes

Van begin tot het eind van het feest ben je geweldig!
Ik geef je een idee en jij maakt er een waar feest van. Van onze bruiloft tot nu onze sinterklaas festijn je bent geweldig. Niks anders dan lof van iedereen!
Ilona heel erg bedankt voor alles!!!

Laura Triumph-Kawa

Wat een heerlijke workshop, letterlijk en figuurlijk, want de bonbons die we in jouw workshop gemaakt hebben vielen in hele goede smaak.

Leuk dat je wat meer vertelde over chocolade en hoe je ons hielp tot een goed resultaat te komen. Het was een zeer geslaagde middag. Hartelijke dank,

Josephine Blaak

We hadden Ilona als eens eerder ingehuurd als typetje dronken Non en omdat dit zo’n groot succes was hebben we haar weer geboekt om onze housewarming op te vrolijken met een Hollandse Quiz. Ilona was de quizmaster en had zich voor de gelegenheid als een boerin verkleed. Knap hoe ze de hele avond in de rol van boerin bleef en toch de quiz in goede banen wist te leidden. We hebben enorm veel gelachen en een super leuke avond gehad. Petje af, Ilona!!

Carine en Jan

 

iPureconnection