Tiepiese Tiepjes

De Tiepiese Tiepjes zorgen gegarandeerd voor hilarische en ludieke situaties. Met veel humor en interactie met uw gasten, weet ieder Tiepies Tiepje de sfeer er goed in te krijgen en uw feestelijke gelegenheid dat speciale tintje te geven waarover nog lang nagepraat zal worden.

De Tiepiese Tiepjes mengen zich graag onder uw gasten, maar u kunt ook een typetje inhuren ter verwelkoming van de genodigden. Een typetje leent zich uitstekend voor een positieve onderbreking van bijvoorbeeld een presentatie of als ceremoniemeester van uw feest of evenement.

Bij IPureConnection kunt u ook een typetje inhuren voor een “verborgen theater act”. Dit zijn acts waarbij de gasten in eerste instantie niet door hebben dat het om een acteur gaat.

Bent u opzoek naar een typetje dat hieronder niet vermeld staat, neem dan contact met mij op en informeer naar de mogelijkheden. Iedere gewenst typetje is door mij te creëren en aan iedere gelegenheid en thema aan te passen. Ook zijn er mogelijkheden duo-acts te huren.

De tiepiese tiepjes zijn te boeken vanaf €165,00 exclusief BTW, exclusief reiskosten.

Je kunt een gratis offerte opvragen door het reserveringsformulier bij het gewenste tiepje in te vullen.

 

 

iPureconnection