VAREN

Binnenkort iets te vieren met familie, vriendengroep of heb je een bedrijfsuitje?

Bij IPureConnection kun je met groepen tot 12 personen ook terecht voor een leuke vaartocht op het mooie motorjacht Chiama met schipper Henk.

Tijdens de vaartocht kun je behalve van de prachtige omgeving ook genieten van leuke activiteiten zoals een leuke quiz, een bier- of wijnproeverij. Langs verschillende vaarroutes zijn er op diverse aanmeermogelijkheden waar een leuk spelprogramma kan plaatsvinden en zijn er zelfs verschillende schilderworkshops mogelijk. Op deze site vind je alle workshops en quizzen. Samen kunnen we kijken wat mogelijk en geschikt is.

Motorjacht Chiama

Motorjacht Chiama is ongeveer 14 meter lang en 4,30 meter breed. Er is een groot achterdek (3,50 bij 3,50 m), waarbij je met mooi weer lekker in de zon kunt zitten en de wind door je haren kunt voelen. Bij regen kun je natuurlijk ook overdekt zitten.

Hapjes & drankjes

Je mag aan boord de drankjes en/of hapjes zelf meebrengen, maar uiteraard kunnen wij dit ook verzorgen. Informeer naar de mogelijkheden.

Vaarroute & opstapplaatsen

De vaarroute en opstapplaatsen bepalen we in overleg. Er is van alles mogelijk zoals bijvoorbeeld een tocht over de mooie rivier De Vecht, op de rivier de Eem vanuit Amersfoort / Spakenburg of een rondje Overijssel vanuit Hasselt. Leg jouw wensen bij ons neer en we kijken naar de mogelijkheden en doen een vrijblijvend voorstel.

 

Kosten

Een vaartocht duurt minimaal 2 uur en is al mogelijk vanaf 280 euro.

 

Vaar gezellig mee met schipper Henk en IPureConnection op een sfeervolle, ongedwongen en intieme manier en maak samen mooie herinneringen.

Het varen wordt door onze samenwerkingspartner verzorgd. Kijk voor meer informatie op www.varenopchiama.nl.

Reserveringsformulier

10 + 13 =

iPureconnection